Μετά την τεράστια επιτυχία του «Shape Of You» το οποίο έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα streams στα χρονικά του Spotify, καθώς μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 2,2 εκατομμύρια αναπαραγωγές, ο Ed Sheeran σπάει ακόμα ένα ρεκόρ!

Τον τελευταίο μήνα ο Ed Sheeran αριθμεί 68.632.458 ακροατές για, αριθμός που τον καθιστά ως τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στην πλατφόρμα.

Αν και τα περισσότερα τραγούδια του έχουν αποδειχθεί διαχρονικά και εξακολουθούν να έχουν θέση στις προτιμήσεις του κοινού, τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «No.6 Collaborations Project».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «No.6 Collaborations Project» κατάφερε να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Επίσης πέντε τραγούδια του άλμπουμ βρέθηκαν στο Top 10 του παγκόσμιου chart στην πλατφόρμα: Το «I Don’t Care» με τον Justin Bieber, το»Beautiful People» με τον Khalid, το «Anitisocial» με τον Travis Scott, το «South Of The Border» με τις Camila Cabello και Cardi B και το «Remember The Name» με τους Eminem και 50 Cent.