Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό, ο γάμος τους θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, αν και είχε ακουστεί ότι το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στα Χανιά, τελικά το μυστήριο έγινε στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια του Νομού Ηρακλείου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο αδερφός του γαμπρού, Μανώλης, η κόρη της ηθοποιού, Εύα, που συνόδευσε τη μητέρα της και λίγοι συγγενείς.

Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρες τη Ρίτσα και τη Λένια Παπακαλιάτη και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας.

Στο μυστήριο δεν παρευρέθηκε κανείς επώνυμος, ούτε καν οι κολλητές φίλες της Βάσως Λασκαράκη, οι οποίες εκείνες τις μέρες βρίσκονταν στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, οι φίλες της αγαπημένης ηθοποιού σεβάστηκαν το γεγονός πως η ίδια ήθελε να πραγματοποιήσει το γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με άκρα μυστικότητα.

Αν και το ζευγάρι έχει μοιραστεί στο παρελθόν στιγμές από την καθημερινότητά του στα social media, αυτή τη φορά δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο, αλλά ούτε από τη δεξίωση.

Βέβαια, το ευχάριστο γεγονός κοινοποίησε η ηθοποιός με ένα Instastory! «His love roared louder than her demons«, έγραψε σε ανάρτησή της μαζί με το hashtag Just Married και την ημερομηνία 29/04.