Ο Hλίας Βρεττός, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» και μίλησε για όσα έζησε μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από 2 μήνες και πιο συγκεκριμένα την Καθαρά Δευτέρα. Παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον τρόπο που χειρίστηκαν το γεγονός, όσο και τον κόσμο που τον στήριξε και του συμπαραστάθηκε. 

«Αισθάνομαι άγχος σαν να είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην τηλεόραση, σαν να είναι η πρώτη μου εκπομπή, η πρώτη μου συνέντευξη και κατά κάποιον τρόπο είναι η πρώτη μου εκπομπή και η πρώτη μου συνέντευξη. Είναι η πρώτη εκπομπή της καινούργιας μου ζωής, είναι η πρώτη μου εκπομπή της δεύτερης ευκαιρίας που μου έδωσε ο Θεός» δήλωσε ο ίδιος.

Μεταξύ των άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής τόνισε: «Μέσα στο αμάξι δεν ήμουν σε θέση να δώσω σημασία στην οδήγηση, αλλά ήταν οι πλέον ακατάλληλες συνθήκες για να συμβεί κάποιο ατύχημα. Κάποια στιγμή νιώθω μια απότομη δεξιά τιμονιά. Εκεί ήταν που άνοιξα τα μάτια μου και έδωσα προσοχή. Είδα ένα λευκό αυτοκίνητο να περνάει προς τα πίσω μας και εμείς να κατευθυνόμαστε προς το κράσπεδο. Έγινε μια διορθωτική κίνηση για να μην πέσουμε στο κράσπεδο και εκεί ξαφνικά περάσαμε στο απέναντι ρεύμα και είδα ένα δέντρο να έρχεται στο πρόσωπο μου. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα, είπα απλά «τέλος»».