Ο διάσημος σταρ και η Hailey Baldwin προχώρησαν στο επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που κάνουν το γύρο του διαδικτύου,ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Hailey Baldwin.

 Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στις εξωτικές Μπαχάμες όπου απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως μεταφέρουν δύο γυναίκες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση αρραβώνων στο μοντέλο στο ρεστοράν του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου.

Οι άνδρες ασφαλείας του Justin Bieber έδωσαν εντολή στους υπόλοιπους πελάτες του ρεστοράν να κρύψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, επειδή επρόκειτο να συμβεί «κάτι ξεχωριστό», τη στιγμή που όλοι χόρευαν σε ρυθμούς σάλσα μουσικής.

Κατά τα λεγόμενα των δύο γυναικών, οι οποίες δεν έχουν αποκαλύψει τα ονόματά τους, ο Justin Bieber έκανε πρόταση στην Hailey Baldwin σε κοινή θέα, με την τελευταία να δέχεται και να λέει το μεγάλο «ναι».

Το ζευγάρι συνδέθηκε το 2016, αλλά χώρισε μετά από μία σύντομη σχέση και επανασυνδέθηκαν φέτος την άνοιξη, λίγο καιρό αφού ο Bieber τα είχε χαλάσει με τη Selena Gomez.