Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσόρισε στην μεγάλη αυτή οικογένεια τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, ανακηρύσσοντάς τον «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2019-2021».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ενημερώθηκε αναλυτικά για την μεγάλη προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και συναντήθηκε με μικρούς ασθενείς της μονάδας οι οποίοι του προσέφεραν χειροποίητες δημιουργίες τους.

Αμέσως μετά, σε μία μικρή τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», γιατροί και νοσηλευτές, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2019-2021».

«Με την παρουσία σου στην Ογκολογική μας Μονάδα δίνεις μεγάλη χαρά και ενθάρρυνση σε ολόκληρη την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ», στα παιδιά και τους γονείς τους, στα μέλη μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Και σε εμάς μεγάλο κουράγιο καθώς θέλησες να στρατευτείς στον αγώνα μας και να βοηθήσεις στο έργο μας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Σε υποδεχόμαστε ως ένα σημαντικό σύμμαχο και φίλο του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα ως έναν ταλαντούχο Έλληνα καλλιτέχνη που σε κάθε μας κάλεσμα στάθηκε κοντά μας και συνέβαλε με την μαγική του φωνή και την ενέργειά του στους σκοπούς μας.», συνέχισε

Συγκινημένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε ότι αποτελεί για εκείνον μεγάλη τιμή η ανακήρυξή του σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου με όλες του τις δυνάμεις.

«Είμαι μαζί σας σε αυτό τον αγώνα που κάνετε. Ελπίζω η μουσική και το τραγούδι να χαρίσουν ελπίδα σε όλα τα παιδιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» («Artist for Hope») είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.