Ο Νίκος Οικονομόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο ραντεβού στην «Πρώτη Θέση».

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει δισκογραφικά εγκαίρως για τις πιο ζεστές ημέρες της χρονιάς με ένα τραγούδι που υπόσχεται να βρεθεί στην «Πρώτη Θέση» τόσο στις καρδιές όλων των θαυμαστών του όσο στις συχνότητες των ραδιοφώνων σε όλη τη χώρα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε το στίγμα του στον φετινό χειμώνα με την ερωτική μπαλάντα «Εμένα Να Ακούς».

Το «Εμένα Να Ακούς» έγινε σύνθημα και δικαίωσε τον τίτλο του, διανύοντας συνολικά έξι εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η τελευταία επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το επίσημο video clip που το συνοδεύει, ενώ στο Spotify διαθέτει πάνω από 1,1 εκατομμύριο streams.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος για την δισκογραφική επάνοδο του δημοσιεύοντας στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες του νέου τραγουδιού του.

Το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Πρώτη Θέση» θα κυκλοφορήσει από τη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 11 Ιουνίου.