Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσίασε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε μια φαντασμαγορική συναυλία, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, η οποία ήταν βγει sold out εδώ και αρκετές ημέρες.

Το Morning Show με τον Νικόλα Ράπτη και την αναπάντεχη παρέα του, βρέθηκε εκεί για να μεταφέρει τον παλμό της συναυλίας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού που δεν κατάφεραν να είναι εκεί και να ξεσηκώσει τους θεατές που άρχισαν να γεμίζουν το θέατρο από νωρίς. Το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου, καθώς περίμενε την έναρξη της συναυλίας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, και το νέο τραγούδι του Οδός Μοναξιάς. Μια ροκ μπαλάντα που με την ερμηνεία της μάγεψε το κοινό.

Η βραδιά, ήταν διαίτερα συγκινητική, όταν ο ουρανός της Νίκαιας γέμισε με βεγγαλικά, καθώς ο Νίκος Οίκονομόπουλος γιόρτασε τα 39α γενέθλια του, μαζί με τον αγαπημένο του σταθμό ΔΡΟΜΟ 89,8 και το κοινό του.

Η περιοδεία του Νίκου Οικονομόπουλου συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον ΔΡΟΜΟ 89,8.

Επόμενοι σταθμοι της περιοδείας: 

ΠΑΤΡΑ
Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΛΑΡΙΣΑ
Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να έχετε τη ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.  

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ σου..
Στον ΔΡΟΜΟ 89,8!!!