Έπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει για να πάρει μέρος στο soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Ο Θησαυρός».

Ο Πασχάλης Τερζής επανεμφανίζεται μουσικά.

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του που έφερε τον τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω» και στιγματίστηκε από τη συνδρομή του ασυναγώνιστου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής συμμετέχει στο soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Ο Θησαυρός».

Η καινούρια κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη, «O Θησαυρός», βασίζεται σε μία από τις πλέον αγαπημένες στιγμές του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου, την ταινία «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη».

Ένα all-star cast θα μας συστήσει ξανά μια αγαπημένη ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει με τη στιβαρή φωνή του δύο από τα νέα τραγούδια που έχουν γραφτεί για το έργο και κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Το πρώτο τιτλοφορείται «Να Με Θυμάσαι» και είναι συνθετική δημιουργία του βιρτουόζου Χρήστου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Αναγνωστάκη.

Δύσκολα να αντισταθείς στην ομορφιά του τραγουδιού με την ιδιαίτερη μουσική γραφή, απολύτως ταιριαστή με τους περίτεχνους στίχους, που βρίσκουν απευθείας το στόχο τους, στις ευαίσθητες καρδιές. Θαρρείς και η μελωδία και ο λόγος, μάχονται για το ποιος θα υπογραμμίσει τον άλλον με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως γι’ αυτό και το αποτέλεσμα να είναι τόσο αρμονικό. Για την ερμηνεία, οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει…

Το δεύτερο ονομάζεται «Το Τραγούδι Της Γιορτής» και η μουσική του ανήκει ξανά στον Χρηστο Παπαδόπουλο, ενώ τους στίχους γράφει ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Εκτός από τον Πασχάλη Τερζή, η εξαιρετική μουσική πρόταση του soundtrack, ενώνει στο ακρόαμά της και άλλους ξεχωριστούς ερμηνευτές.

Στην ταινία «O Θησαυρός» πρωταγωνιστεί ένα all-star cast Ελλήνων ηθοποιών.

Στο ρόλο της Θεώνης Κανελοπιπεράκη θα δούμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στο ρόλο του Νεόκοπου Χαιρετάκη θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη και στο ρόλο του Στέλιου Προυσαλάκη θα δούμε τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Μαζί τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Φαίη Ξυλά, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Μάγδα Πένσου, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Δημήτρης Τζουμάκης, η Σοφία Μουτίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Κατερίνα Στικούδη και ο Σπύρος Φωκάς.

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.