Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του επιστρέφει με ολοκαίνουριο άλμπουμ, το 3ο κατά σειρά και είναι γεμάτο επιτυχίες!!!

Δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα πάθος, δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα ψυχή, δεκαεφτά τραγούδια που γράφτηκαν με μεράκι και είναι αφιερωμένα σε όλους εσάς που αγκαλιάζετε κάθε του δισκογραφικό βήμα δυνατά!

Καθόλου τυχαίος και ο τίτλος του album, η πιο ιστορική οδός της Θεσσαλονίκης… «Οδός Τσιμισκή»… εκεί που όλα παίρνουν ζωή, στην αγαπημένη του πόλη!

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης αναφέρει χαρακτηριστικά πως κάθε φορά αισθάνεται το ίδιο δημιουργικό συναίσθημα όταν μας παραδίδει το έργο του και ευχαριστεί την Josephine αλλά και την Stefania που του χάρισαν την υπέροχη φωνή τους σε δύο ντουέτα! Επισημαίνει πως το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλει στον κόσμο που είναι πάντα δίπλα του και τον βοηθάει να κάνει πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκε! Τέλοσ μας προτρέπει να ακούσουμε το νέο του album «Οδός Τσιμισκή» και να περπατήσουμε μαζί!

Να σημειωθεί πως παράλληλα με την κυκλοφορία του album «Οδός Τσιμισκή» μπορείτε να απολαύσετε και το ομότιτλο hit single στο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube, με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video, που μας ταξιδεύει στα γραφικά στενά της όμορφης συμπρωτεύουσας! Το album «Οδός Τσιμισκή» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

Δείτε εδώ το Official Music Video του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Οδός Τσιμισκή»: