Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στην Παραλιακή μετά από 20 χρόνια, έχοντας στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη

Η κατά κοινή ομολογία καλύτερη λαϊκή ερμηνεύτρια τα τελευταία χρόνια, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Fantasia μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη! Έχοντας για προίκα έναν από τους καλύτερους δίσκους της (Άστα όλα και έλα), πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν στην Ιερά Οδό με τον κόσμο να γεμίζει το γνωστό κέντρο διασκέδασης από άκρη σε άκρη. Η συνέχεια – και επίσημα πλέον – θα δοθεί στην παραλιακή, που επιστρέφει μετά από 2 δεκαετίες!

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «αποτυπώματα» έχει αγαπηθεί από το κοινό, ανεβάζοντας τις μετοχές του κατακόρυφα στη μουσική βιομηχανία, κατατάσσοντάς τον έναν πολλά υποσχόμενο μουσικό συνθέτη και τραγουδιστή!

Ο χειμώνας τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο club Vogue στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, με τον οποίο καταφέρανε να κερδίσουν το κοινό της συμπρωτεύουσας, γεμίζοντας το γνωστό στέκι σε κάθε τους εμφάνιση! Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι στο πλευρό της μεγαλύτερης λαϊκής τραγουδίστριας της γενιάς της, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μαζί μας δίνουν ραντεβού από την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Fantasia!

Επιτυχίες που λατρεύουμε να ακούμε σε συνδυασμό με ένα ακαταμάχητο live performance θα καθηλώσουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο!