Στη γειτονική Βουλγαρία ταξίδεψε ο STAN Aντιπαριώτης πριν από λίγες μέρες. Αφορμή στάθηκαν τα γυρίσματα για το video clip του νέου του κομματιού «Φταίει».

Κατά την παραμονή του στη γειτονική χώρα παραχώρησε συνέντευξη στη διασημότερη και ίσως μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή, το «Slavi’s Show», που μετρά πάνω από 20 χρόνια στη βουλγάρικη βραδινή τηλεοπτική ζώνη.

Ο STAN Αντιπαριώτης, αφού τραγούδησε ζωντανά το αγαπημένο «Τώρα Λείπω», παραδέχτηκε στη συνέντευξή του ότι του αρέσει πολύ η Βουλγαρία, ότι την επισκέπτεται συχνά και αποκάλυψε ότι έχει εμπνευστεί κάποια από τα κομμάτια του βρισκόμενος σε αυτή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η μουσική συνδέει τους λαούς. Όπου κι αν πάω στα Βαλκάνια, νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου».

Παράλληλα, ήταν προσκεκλημένος και σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια στη δισκογραφία της σταρ της Βουλγαρίας Maria, όπου και ερμήνευσαν μαζί το ντουέτο τους, που τραγουδήθηκε στα ελληνικά και τα βουλγαρικά, με τίτλο «Με Στεναχωρεί – Stradam» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Οι σχέσεις του τραγουδιστή και δημιουργού με τη γειτονική χώρα, άλλωστε, είναι γνωστές και μετρούν χρόνια.

Ο STAN Αντιπαριώτης ανταπέδωσε  την αγάπη των γειτόνων και επέλεξε τη Βουλγαρία για τα γυρίσματα των κομματιών του «Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», «Χτύπα», «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» και «Με Στεναχωρεί – Stradam».

Και τώρα, για το video clip του «Φταίει», το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα θα είναι εμπλουτισμένο με εικόνες από τη γειτονική χώρα.