Τον Δεκέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο Jumeirah Vittaveli θα ανοίξει το πρώτο παγοδρόμιο στις Μαλδίβες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα τεχνητά παγοδρόμια, τα οποία δημιουργούνται με την ψύξη ενός στρώματος νερού πάνω από μια βάση σκυροδέματος (μια διαδικασία που απαιτεί πολλή ισχύ), το παγοδρόμιο του Jumeirah θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από συνθετικά υλικά.
   Χρησιμοποιώντας τεχνητές πλάκες πάγου κατασκευασμένες από πλαστικό, οι οποίες αναπτύχθηκαν από την κορυφαία ελβετική εταιρεία Glice®, το παγοδρόμιο δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια ή νερό για να λειτουργήσει. Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν οι θερμοκρασίες στα νησιά είναι περίπου 27 βαθμοί Κελσίου.
   «Το παγοδρόμιο είναι μια τέλεια έκφραση του στόχου μας να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα στους επισκέπτες», λέει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Amit Majumder. Το ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον Όμιλο Jumeirah του Ντουμπάι, περιλαμβάνει 43 βίλες, με θέα στην παραλία, ιδιωτικό κήπο και πισίνα.
  Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επίσης σπα και κέντρο θαλάσσιων σπορ, ενώ η προσθήκη του παγοδρομίου σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής εποχής στο ξενοδοχείο, με δείπνα στην παραλία, πυροτεχνήματα και πάρτι την Παραμονή.