Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν να μοιράζονται το ίδιο λοφτ στο Λος Άντζελες, αν και πλέον τραβούν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 

Σύμφωνα με τη Reallife, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από δύο περίπου χρόνια εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη Μέκκα του κινηματογράφου για διεθνή καριέρα, έπαψαν πλέον να είναι μαζί.

Μπορεί στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους τα όνειρα να εκπληρώνονταν, όχι όμως και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πριν από περίπου τρεις μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Κανένας από τους δυο δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ κοινοί τους φίλοι, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο χαμηλών τόνων άνθρωποι είναι, απέφευγαν να αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τη σχέση αυτή. Και ας γνώριζαν ότι ο Πάνος και η Ιωάννα οδηγούνταν πρόσω ολοταχώς στον οριστικό χωρισμό.

Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον (να «σώσουν» τη φιλική τους σχέση) και τελικά τα κατάφεραν.