Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το ομότιτλο single από τον παρθενικό και χρυσό μάλιστα δίσκο του «Αποτυπώματα», γνωρίζοντας την καθολική αποδοχή ραδιοφώνων και κοινού για να αναρριχηθεί στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart, ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός επιστρέφει δριμύτερος.

Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι γεμάτο ένταση, ρυθμό και συναίσθημα με τίτλο «Γέλα Μου» και την υπογραφή του ίδιου για ακόμη μία φορά σε στίχους και μουσική.

Ο γοητευτικός καλλιτέχνης πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά νησιά της Ελλάδας, την Κέρκυρα και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip που θα μετουσιώσει σε εικόνα το «Γέλα Μου».

Εμφανώς ανανεωμένος και σε απόλυτα δημιουργική διάθεση, περιπλανήθηκε στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού, αναδεικνύοντας τα πιο ειδυλλιακά του σημεία καθώς ξεδιπλώνονται με μαεστρία εικόνες γεμάτες έντονα συναισθήματα και… εκπλήξεις!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι «Γέλα Μου» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

 

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip backstage) - Hit ChannelΠέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip backstage) - Hit Channel

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip backstage) - Hit Channel