Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά της που φέρει τον τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω». Ο εν λόγω δίσκος κυκλοφορεί από τη Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου!

Το album  «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω» περιέχει 11 τραγούδια που φέρουν τις υπογραφές τραγουδιστών, οι οποίοι είναι και δημιουργοί. Νίκος Βέρτης, Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί σε ένα album που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας σίγουρα!

Στο δίσκο αυτό θα περιλαμβάνεται φυσικά και το νέο ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον τίτλο “Λάθος μου”. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ανοίξει τον κύκλο του επόμενου άλμπουμ της με το «Επειδή Με Ξέρω», ένα μοναδικό τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του Νίκου Γρίτση, το οποίο έχει αποκτήσει μία θέση ανάμεσα στις εφτά μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες των ραδιοφώνων.

 Το τελευταίο άλμπουμ της αγαπημένης ερμηνεύτριας κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και σηματοδότησε την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της με την ετικέτα της Heaven Music.

Ο δίσκος ονομαζόταν «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» και εκτός από το ομώνυμο τραγούδι που αναρριχήθηκε έως το Νο2 του ελληνικού Airplay Chart, περιείχε τις επιτυχίες «Ανήσυχος Καιρός», «Αν Είχα Μείνει» και άλλα εξαιρετικά τραγούδια.