Η  Kim Kardashian και ο Kanye West καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί -την κόρη τους δηλαδή- νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15 Γενάρη) και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσεις όλες τις επιπλέον πληροφορίες που χρειάζεσαι για την γέννηση της νέας Kardashian, που έλαβε χώρα στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai στο Los Angeles.

Που βρισκόταν όμως η Kim Kardashian όταν ερχόταν στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι; Η 37χρονη reality star σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ φυσικά και βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού παρέα με την παρένθετη μητέρα της, την στιγμή που εκείνη γεννούσε. Η Kim ήταν μαζί της όσο εκείνη ετοιμαζόταν για τον τοκετό, ενώ μάλιστα ήταν το πρώτο πρόσωπο που ήρθε σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με την νεογέννητη μικρούλα, μόλις ήρθε στον κόσμο.

O Kanye West, η Kris Jenner και οι αδερφές της βρισκόταν επίσης στο ιατρικό κέντρο, όχι όμως μέσα στην αίθουσα τοκετού. Οι πληροφορίες ανέφεραν επίσης πως δεν υπήρξε καμία επιπλοκή κατά τη διάρκεια της γέννας, ενώ επετράπη στην παρένθετη μητέρα να έρθει για λίγο σε επαφή με την νεογέννητη, η οποία στην συνέχεια τέθηκε υπό την προστασία και την φροντίδα της οικογένειας Kardashian-West.