Η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Αθήνα και παρά την κούραση της δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Δεύτεροι, σχεδόν πρώτοι είμαστε με μικρή διαφορά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι κρυωμένη, οπότε καταλαβαίνετε πόσο έχω κουραστεί που ο οργανισμός μου σήμερα πια εξαντλήθηκε. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό. Ήταν μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Νομίζω κάθε φορά που λέω ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για όλο αυτό που έχει συμβεί. Το μικρότερο μέρος η Κύπρος να τα βάλει με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη και να είμαστε στήθος με στήθος. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Κύπρο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά όταν έφτασα στην Ελλάδα λέω αυτό που καταφέραμε ήταν πολύ… με ομαδική δουλειά, με υπέροχους συνεργάτες. Δουλέψαμε πάρα πολύ και αναμειφθήκαμε», είπε αρχικά.
Όταν ρωτήθηκε για τους βαθμούς που της έδωσε η Αλβανία, είπε: «Η Αλβανία μου έδωσε το δεκάρι της. Τι εννοείς; Μου έδωσε το δεκάρι. Ήμασταν τρεις Αλβανοί. Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Μόνο πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το δεκάρι χάρηκα πάρα πολύ».
Στείλτε πλήρες βιογραφικό, κατά προτίμηση με πρόσφατη φωτογραφία, αναγράφοντας τον τομέα ή την ειδικότητα, για την οποία ενδιαφέρεστε να εργαστείτε εδώ.