Ο γάμος τους θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη και ήδη οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life στο γάμο έχουν καλεστεί 350 άτομα, ενώ η διακόσμηση στο γαμήλιο πάρτι θα αποτελείται από λουλούδια του αγρού και λεμονανθούς.

Το μενού του γάμου που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. 

Στις 15 Σεπτεμβρίου στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικείας Κοντομηνά θα γίνει ο γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Πολλοί θα είναι μάλιστα και οι τραγουδιστές που θα καλεστούν στον γάμο καθώς ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί με αρκετούς από αυτούς ή διατηρεί μακροχρόνια φιλία με άλλους.

Το ζευγάρι έχει ετοιμάσει ως έκπληξη τον Έρος Ραματζότι, που θα πάρει το μικρόφωνο για να δώσει τη δική του ρομαντική ιταλική νότα στη βραδιά.

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Μύκονο για το μήνα του μέλιτος, όπου θα περάσει λίγες μέρες με τον Ιταλό τραγουδιστή και την οικογένειά του.