Για σκι στον Παρνασσό μαζί με τα παιδιά πήγαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. 

Το λαμπερό ζευγάρι, παρά το φορτωμένο του καθημερινό πρόγραμμα, επιδιώκει να βρίσκει χρόνο για ποιοτικές στιγμές. Παιδιά και γονείς λατρεύουν να περνούν χρόνο όλοι μαζί και ειδικά όταν αυτό περιλαμβάνει εξορμήσεις.

Ο Σάκης και η Κάτια απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα ταξίδια που που τους φέρνουν πιο κοντά στα φυσικά τοπία. Έχουν φροντίσει να εμφυσήσουν αυτή την αγάπη και στα τέσσερα παιδιά τους. Από πολύ μικρά η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έμαθαν να αγαπούν τη φύση. Την εβδομάδα που πέρασαν είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να χαρούν παιχνίδια και βόλτες σε ένα ιδανικό σκηνικό.

Όλοι μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στον Παρνασσό κάνοντας σκι, παίζοντας χιονοπόλεμο και φτιάχνοντας χιονάνθρωπους. Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οικογενειακής ευτυχίας με τους διαδικτυακού του φίλους.

Η οικογενειακή εκδρομή ξεκίνησε με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα. Λίγες μόλις ώρες μετά το εκρηκτικό live του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο, όπου ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, αναχώρησαν όλοι μαζί -με το αυτοκίνητο της οικογένειας- για τον δημοφιλή χειμερινό προορισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης και η Κάτια επισκέπτονται για φέτος ένα χιονισμένο τοπίο της χώρας. Πρόσφατα έκαναν μία ρομαντική απόδραση στο Πάπιγκο. Αυτή τη φορά όμως είχαν μαζί και τα 4 αγγελούδια τους.

“Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία”, είχε πει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δείχνοντας πόσο μεγάλη αξία δίνει στον θεσμό της οικογένειας.

Αξία που μοιράζεται και η Κάτια Ζυγούλη και είχε περιγράψει με τη σειρά της σε συνέντευξή της στο Love Yourself Magazine: “Υπάρχουν μέρες που τίποτα δεν είναι αρκετό, αρκετά καλό, όπως το σκέφτηκα, όπως το περίμενα. Είναι αυτές οι γκρινιάρες μέρες που σου θολώνουν την πραγματικότητα. Οι περισσότερες είναι φωτεινές. Όχι ολόκληρες, αλλά η βάση τους ναι, είναι. Συνειδητοποίηση, ευγνωμοσύνη, λάμψεις ευτυχίας. Τέσσερα παιδιά, τέσσερις ψυχές, τέσσερις άνθρωποι γεμάτοι αγάπη, λαχτάρα, φως. Δυο εμείς, έξι, ολόκληρη παρέα!”