Μία ξεχωριστή ερμηνεία του «Running», του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στη φετινή Eurovision η οποία ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας, παρουσίασε ο Sandro στο «Europe Shine A Light».

Το μεγάλο διαδικτυακό μουσικό event μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τους 41 εκπροσώπους της φετινής Eurovision να παρουσιάζουν τα τραγούδια τους σε μία μη διαγωνιστική μορφή.

Μέσα από ένα ξεχωριστό homemade video, ο Sandro παρουσίασε την κυπριακή συμμεοτοχή, το «Running», που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ένα από τα φετινά τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των Eurofans. Παράλληλα, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, θέλοντας να εμψυχώσει τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του Covid-19 και να δώσει κουράγιο σε όσους μένουν ακόμα σπίτι, αλλά και σε όλους όσοι καλούνται να παραμείνουν ασφαλείς στη νέα πραγματικότητα.

Επίσης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ένωσε τη φωνή του με όλους τους συναδέλφους του ερμηνεύοντας το «Love Shine Α Light», με το οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο κέρδισε τον διαγωνισμό του 1997.

Δείτε την εμφάνιση του Sandro στο «Europe Shine A Light»: