Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πριν από μία εβδομάδα περίπου, εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας, για να ζητήσει βοήθεια ως προς τη διαχείριση της συναισθηματικής της δυσφορίας.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι η 37χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, θα παραμείνει στη μονάδα για 30 μέρες, προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος που της προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας του πατέρα της. Ο 66χρονος Jamie Spears υπέστη ρήξη παχέος εντέρου πέρυσι και από τότε περνά δύσκολες στιγμές, έχοντας πραγματοποιήσει δύο χειρουργεία.Την δεύτερη επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ακολούθησε μία δύσκολη μετεγχειρητική περίοδος που προξένησε αρκετές επιπλοκές.

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας, του πατέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, την ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας και να ανακοινώσει τις πρώτες ημέρες του 2019 ότι αποσύρεται επ’ αόριστον από τη μουσική.

Σημειώνεται επίσης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram την Τετάρτη, η οποία επιβεβαιώνει με τον τρόπο της τα όσα ακούγονται:

«Να ερωτεύεστε τη φροντίδα του εαυτού σας, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας», ενώ η λεζάντα έγραφε: «Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram:

View this post on Instagram

We all need to take time for a little "me time." 🙂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on