Το Sex and the City είναι μία από τις σειρές που έχουν γράψει ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι κι αν οι πρωταγωνίστριες της σειράς που αγάπησαν όλες οι γυναίκες, είναι στα μαχαίρια; Η συγγραφέας και δημιουργός του Sex and the City, Candace Bushnell, ετοιμάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο “Is There Still Sex in the City?”, αλλά και τη μεταφορά του στην τηλεόραση.

 

 

Το νέο βιβλίο δεν θα αποτελεί τη συνέχεια του “Sex and the City” όπως το γνωρίσαμε, αλλά θα είναι προσαρμοσμένο στη σημερινή εποχή και στο πως η ερωτική ζωή μίας 50χρονης γυναίκας εξελίσσεται, στην εποχή των dating apps.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι το σκηνικό θα παραμείνει το ίδιο. Τα γυρίσματα θα έχουν και πάλι έδρα τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Upper East Side και το Village.

Το βασικό ερώτημα, που μένει να απαντηθεί τώρα, είναι αν η αγαπημένη όλων, Κάρι Μπράντσο, θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς και, αν ναι, τι ρόλο θα έχει.

Όσο για τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα, οι πιθανότητες να εμφανιστούν στο “Is There Still Sex in the City?” είναι ελάχιστες.

Η συγγραφέας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Deadline, μίλησε για το νέο της βιβλίο και για τη ζωή μετά τα 50.

“Δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε, το να είσαι γυναίκα στα 50 σήμαινε απόσυρση, παραίτηση, σύνταξη, χόμπι και να περνάς χρόνο με συνομήλικες φίλες ίδιων χαμηλών τόνων με σένα. Ας το πούμε απλά, οι συνταξιούχες είχαν μόνο δύο πράγματα να κάνουν: να γερνούν και να παχαίνουν!”, και συνέχισε λέγοντας,

“Δεν γυμνάζονταν. Δεν ξεκινούσαν νέες επιχειρήσεις ή δεν έπαιρναν κανένα ρίσκο. Δεν μετακόμιζαν σε άλλες πολιτείες. Δεν έκαναν one night stands με άγνωστους. Δεν ξεκινούσαν τα πάντα από την αρχή. Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουν σήμερα πολλές 50+ γυναίκες και μέσα από αυτή τη σειρά θα ακολουθήσουμε τις πολύπλοκες, πλούσιες, σύνθετες ιστορίες τους”.

Το νέο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου και η συνέχεια έπεται στη μικρή οθόνη!