Ο Sin Boy έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτικός! Με μία μάσκα στο πρόσωπό του, γιατί όπως δήλωσε αστειευόμενος είναι “αρρώστια” και δεν ήθελε να κολλήσει τους υπόλοιπους, μίλησε για όλα.

Ο Augustin Gega, ευρέως γνωστός ως Sin Boy, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε σαν παιδί μεταναστών και τόνισε πως υπήρξαν περίοδοι που έτρωγε μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι.

“Δεν με έκαναν παρέα στο δημοτικό, ούτε με ήθελαν οι γκόμενες. Στο σπίτι δεν είχαμε χρήματα, έχω περάσει εποχές που έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί θα με καταλάβουν! Είμαι περήφανος που το έχω περάσει, γιατί αυτό με κάνει τόσο δυνατό σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται έχει αφήσει πίσω του αυτές τις εποχές, αφού πλέον έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει γι αυτόν και το τραγούδι του “MAMA”. To εν λόγω τραγούδι, αλλά και το video clip του το είδε στον ύπνο του, όπως εξομολογήθηκε, και αποφάσισε να προτείνει στους Madclip, Ypo και illeoo να το υλοποιήσουν. Το αποτέλεσμα, από ότι φαίνεται, τον έχει ικανοποιήσει στο έπακρο, αφού κατάφερε να χρησιμοποιήσει στο video clip του μέχρι και το αυτοκίνητο του Schumacher!

Σχετικά με το ιδιαίτερο στυλ του, δήλωσε πως έχει να κάνει με την περιοχή που μεγάλωσε, τον Περισσό, και πως ίσως, αν είχε μεγαλώσει αλλού, να είχε διαφορετικό στυλ και ρεπερτόριο. Θεωρεί τον εαυτό του τραγουδιστή και όχι ράπερ, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως θα συνεργαζόταν με οποιονδήποτε καλλιτέχνη αρκεί να πληρωνόταν καλά.

Όσο για την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως είναι ερωτευμένος και σε σχέση, ενώ θα παντρευόταν κιόλας “για χαβαλέ” αν το ήθελε η κοπέλα του!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επιτυχία του έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για κακή μουσική.

Εμείς διαβάσαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση της Φιλίππας Δημητριάδη από την Athens Voice και σας την παραθέτουμε για να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα.

Το ελληνικό χιπ χοπ είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές μουσικό είδος, ειδικότερα στο νεανικό κοινό. Παρ’ όλα αυτά λίγοι είναι οι εκπρόσωποί του που έχουν καταφέρει να περάσουν στη σφαίρα του mainstream και να προβάλλονται από τα παραδοσιακά media. Η επιτυχία των νεαρών ράπερ όμως μετριέται με views στο YouTube και από αυτά ο Sin boy έχει εκατομμύρια.

[….]

Για αυτό δεν είναι κακό να έχεις κολλήσει με το “Mama?” και για αυτό δεν είναι κακό τα πιτσιρίκια να έχουν κολλήσει με το “Mama?”. Γιατί αυτή τη στιγμή βιώνουμε την εκθρόνιση του ροκ από την κορυφή και την κυριάρχηση ενός άλλου είδους μετά από πάρα πολλά χρόνια και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Και γιατί δεν πρέπει να καταδικάζουμε τις νέες γενιές για τη μουσική που παράγουν και καταναλώνουν. Όπως οι γονείς μας δε δαιμονίστηκαν ακούγοντας rock n’ roll, έτσι και τα παιδιά αυτά δεν θα γίνουν drug dealers ακούγοντας Sin boy. Τέλος, ανά 3 με 4 χρόνια όλοι σχεδόν περνάμε μουσικά φάσεις, έχοντας βέβαια μια αισθητική αφετηρία. Το τι από όλα αυτά είναι διαχρονικό (και μάλλον ποιοτικό καθώς αυτές οι δύο έννοιες τείνουν να συγχέονται) δεν θα μπορέσουμε να το κρίνουμε άμεσα.”