Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έκλεισε με το fashion show της Rihanna Savage x Fenty. Η διάσημη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια παρουσίασε τη σειρά εσωρούχων της πάνω σε μοντέλα και χορεύτριες, μεταξύ των οποίων δύο είναι εγκυμονούσες.

Ανάμεσα σε αυτές το γνωστό 22χρονο μοντέλο και μούσα της Fenty, Slick Woods, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο.

Το αξιοσημείωτο είναι πως αμέσως μετά την πασαρέλα, το 22χρονο μοντέλο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Η Slick Woods έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, του οποίου ο πατέρας είναι το μοντέλο Adonis Bosso.

 Τα ξένα μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν πως το τάιμινγκ της Slick δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αφού η ιδιαίτερη εμφάνισή της, ούσα ετοιμόγεννη όπως αποδείχθηκε, στο σόου της Rihanna, εκτόξευσε μέσα σε ένα βράδυ την φήμη της.

 Το ίδιο συνέβη και με τους followers της στο Instagram που επίσης εκτοξεύθηκαν μετά την επίδειξη- αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τους 700.000 ακολούθους- ενώ το όνομά της ήταν στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο ίντερνετ εκείνο το βράδυ.