Σπάει κάθε ρεκόρ η Γιάννα Τερζή  με το τραγούδι της “Όνειρο μου” που θα μας εκπροσωπήσει στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Το Ελληνικό τραγούδι που θα ταξιδέψει στην Λισαβόνα και στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει ήδη αγαπηθεί ιδιαίτερα. Βρίσκεται στην 1η θέση των YouTube trendings ενώ και στο εξωτερικό δείχνει να αρέσει πολύ στους Eurofans. Ήδη έχει ξεπεράσει μέσα σε 1 εβδομάδα τις ένα εκατομμύριο προβολές και συνεχίζει δυνατά. Το κομμάτι έχει έντονα στοιχεία Κέλτικου ρυθμού ενώ σε πολλά σημεία αναφέρεται στην Ελλάδα (“Γιατί θέλεις να μ’αλλάξεις…και το μπλε μου να ξεβάψεις”).

Η Γιάννα Τερζή  είχε δηλώσει για το τραγούδι της:

“Θέλαμε να γράψουμε για την Eurovision και κάθε χρόνο εγώ έχω κάνει απόπειρες για να γράψω τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό. Όχι για να πάω απαραίτητα εγώ, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες. Με ενδιαφέρει το τραγούδι, δεν δίνω σημασία στην γραφειοκρατία. Ο μπαμπάς μου χάρηκε γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι. Αυτός κι εγώ έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στο να μας αρέσουν τραγούδια και καλλιτέχνες. Όταν μου λέει ότι κάτι του αρέσει ξέρω ότι του αρέσει 150% καλό“.