Καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις.”

Με αυτό το μήνυμα οι Spice Girls άνοιξαν την πρώτη τους συναυλία, μετά από 7 χρόνια!

Tο βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ξεκίνησε επίσημα το “Spice World Tour”, μια περιοδεία επανένωσης για τις Mel B, Mel C, Geri και Emma, με πολλές επιτυχίες και εντυπωσιακή σκηνογραφία. Στην πρώτη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο Croke Park στο Δουβλίνο, το αγαπημένο συγκρότημα των 90’s τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του, συμπεριλαμβανομένων των singles από το πρώτο άλμπουμ Spice όπως το Wannabe και το 2 Become 1.

Αν και, η Victoria Beckham δεν συμμετείχε στο reunion ευχήθηκε τα καλύτερα στο συγκρότημα που της χάρισε μεγάλες επιτυχίες.

Εύχομαι στα κορίτσια όλη την επιτυχία. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η περιοδεία θα είναι καταπληκτική. Θα είμαι για πάντα μια Spice Girl”

Όσοι βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για ένα εντυπωσιακό show, παρόλα αυτά, κατά την διάρκεια της συναυλίας, υπήρξαν σοβαρά προβλήματα με τον ήχο, πράγμα που παραδέχτηκε και μέλος του συγκροτήματος.

Θα σας δούμε στο Κάρντιφ. Ελπίζουμε τα φωνητικά και ο ήχος να είναι πολύ καλύτερα”, έγραψε η Mel B στο προσωπικό της προφίλ Instagram.

Η περιοδεία των Spice Girls έχει συνολικά 13 “σταθμούς” και θα καταλήξει στο Wembley στις 15 Ιουνίου.