Την κορυφή του IFPI Chart κατακτά ο Mιχάλης Χατζηγιάννης  με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Έρωτας Αγκάθι».Μετά το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει» του 2013, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε πάλι το μεγάλο βήμα της δισκογραφίας που πρόσμεναν όλοι οι θαυμαστές του, λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενου έτους.

Ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του κορυφαίου ερμηνευτή – τραγουδοποιού της γενιάς του τιτλοφορείται «Έρωτας Αγκάθι» και περιέχει δέκα νέα τραγούδια, τα οποία συνιστούν τον καλλιτεχνικό επαναπροσδιορισμό του στο μουσικό τοπίο.

Βασικός πυλώνας του «Έρωτας Αγκάθι» είναι η ιδιαίτερη δισκογραφική σύμπραξη – ανταλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, ένα όνομα – κεφάλαιο στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Το τραγούδι εμφανίστηκε στο Top 14 του ελληνικού Airplay Chart, σηματοδοτώντας και επίσημα τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις επιτυχίες. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει τώρα το άλμπουμ «Έρωτας Αγκάθι» που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην κορυφή των πωλήσεων, όπως αποτυπώνονται στο επίσημο chart της IFPI για την 7η εβδομάδα του 2018.

Ο δίσκος «Έρωτας Αγκάθι» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.