Το τραγούδι “Better Love” της Κατερίνας Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision, φιγουράρει στην πρώτη θέση των προγνωστικών για τον ημιτελικό, ο οποίος θα διαξαχθεί στις 14 Μαίου στο Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστεί στη σκηνή προς το τέλος της βραδιάς και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση. Αυτό, της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα, σε ότι αφορά την ψηφοφορία, η οποία θα ξεκινήσει μετά το πέρας όλων των εμφανίσεων.

Η Ελληνική αποστολή δηλώνει ικανοποιημένη, με τα έως τώρα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με προγνωστικά και φαίνεται πως το τραγούδι μας έχει αποκτήσει, ήδη, φανατικούς σε όλη την Ευρώπη!

Η συμμετοχή της Ελλάδας, φέτος, είναι αρκετά διαφορετική από την “κλασσική συνταγή” που ακολουθούσε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν, ίσως να χρειαζόμασταν κάτι φρέσκο και νεανικό, όπως είναι το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα.

Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί και η Κύπρος με την Τάμτα, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση των προγνωστικών. Πρέπει να σημειώσουμε, βέβαια, πως τα πράγματα για τον τελικό διαμορφώνονται τελείως διαφορετικά, με την Κύπρο να βρίσκεται στην 7η θέση και την Ελλάδα στην 9η. Εννοείται πως μέσα στον μήνα που θα διανύσουμε, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις, αφού ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα promotion tours των καλλιτεχνών.