Η Κιμ Καρντάσιαν έχει χτίσει όλη της την καριέρα πάνω στην εμφάνιση, την προσωπικότητα και την περιουσία της, χωρίς να έχει κάνει σπουδές πάνω σε κάποιο αντικείμενο.

Η τηλεπερσόνα, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στη Vogue, αποφάσισε να εξελίξει τον εαυτό της με σπουδές πάνω στη νομική. Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, αφού οι σπουδές πάνω στην νομική έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και η συγκεκριμένη δεν έχει αποφοιτήσει καν, από κολέγιο. Όπως δήλωσε, βέβαια, κάποια πράγματα γι αυτή είναι παιχνιδάκι.

 

 

“Για μένα, οι αδικοπραξίες είναι οι πιο περίπλοκες, τα συμβόλαια τα πιο βαρετά και η εγκληματολογία κάτι που μπορώ να κάνω ακόμα και στον ύπνο μου. Στο πρώτο μου τεστ πήρα 100. Σούπερ εύκολο για μένα. Το διάβασμα είναι αυτό που με καταβάλλει. Είναι τόσο χρονοβόρο. Αλλά τις έννοιες τις καταλαβαίνω σε δύο δευτερόλεπτα”

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε μια τετραετή μαθητεία σε δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο, ώστε να μπορέσει να πάρει το πτυχίο το 2022.

Επισημαίνεται ότι ο πατέρας της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν ένας από τους σημαντικότερους δικηγόρους της εποχής του και μάλιστα η δίκη του O.J. Simpson, του οποίου ήταν συνήγορος, ήταν αυτή που έφερε στο φως της δημοσιότητας την οικογένεια των Kardasian.

Το ενδιαφέρον της για τη δικηγορία, όπως είπε, άρχισε σε νεαρή ηλικία, όταν ξεκίνησνα μπαίνει στο γραφείο του πατέρα της και να διαβάζει υποθέσεις.

“Ο μπαμπάς μου είχε μια βιβλιοθήκη και όταν έσπρωχνες το τείχος, υπήρχε μία ολόκληρη κρυμμένη αίθουσα με ντουλάπια όπου υπήρχαν όλα τα στοιχεία για τον O.J.”, είπε. “Τα Σαββατοκύριακα πάντα τρύπωνα και τα κοίταζα. Μου κινούσε το ενδιαφέρον η εγκληματολογία”.

Έναυσμα, όμως, για το νέο αυτό βήμα στάθηκε ο αγώνας της, για την απελευθέρωση της Άλις Μαρί Τζόνσον.

“Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε για να παράσχω συμβουλές και να βοηθήσω να αλλάξω το σύστημα αναφορικά με την επιείκεια σε κρατουμένους. Κάθισα στο δωμάτιο Ρούσβελτ με έναν δικαστή που είχε καταδικάσει εγκληματίες και πολλούς πραγματικά ισχυρούς ανθρώπους και Ω Θεέ μου.. πρέπει να μάθω περισσότερα “, είπε στην Vogue.