«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε η τραγουδίστρια.

   Απαντήσεις σε όσα γράφονται και λέγονται και αφορούν στην προωπική της ζωή έδωσε η Τάμτα που είναι ζευγαρι με τον Πάρη  Κασιδόκωστα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο παραγωγός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια αλλά γενικά διατηρούν χαμηλούς τόνους και σπανίως μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί συχνά, ενώ τα δημοσιεύματα για την σχέση τους είναι ποικίλα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα γράφτηκε πως η Τάμτα είναι έγκυος και πως ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Πάρη Κασιδόκωστα. 
   Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real και διέψευσε τα παραπάνω σενάρια, τονίζοντας: «Είμαι καιρό στον χώρο και κατανοώ το ότι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε δημόσια πρόσωπα. Μαθαίνω κι εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου» και συνέχισε:  
«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον καιρό αυτό έχω ρίξει όλο το βάρος μου στο «Cabaret» και -για να αστειευτούμε και λίγο- δεν έχω βγάλει το μαύρο κολάν του ρόλου από πάνω μου! Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ μαύρο κολάν στη ζωή μου (σ.σ: γελάει) Ποτέ ξανά όμως»!