Η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή τους στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, και να κερδίσουν επάξια μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Αμέσως μετά την πρόκρισή της, η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου” περιγράφοντας πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή και όταν άκουσε τα αποτελέσματα.

Το χάρηκα τόσο πολύ! Δεν ξέρω τι φάνηκε, δεν έχω δει ακόμα το βίντεο, δεν ξέρω πως τα είπα! Ένα πράγμα ξέρω μόνο.. ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου! Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό”

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος της Κύπρου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε: “Είμαι σίγουρη πως πάρα πολλοί Έλληνες με ψήφισαν, είμαι σίγουρη γι αυτό, και θέλω να τους ευχαριστήσω”

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις της εδώ: