Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει θεατρικό ραντεβού στο συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι!

Στο Έγκλημα στο OrientExpress, το πιο διάσημο κι αγαπημένο αστυνομικό της Αγκάθα Κρίστι, ο Αντώνης Καλογρίδης σκηνοθετεί με έμπνευση. Η ανάμειξη στην ιστορία του διάσημου Ηρακλή Πουαρό,  η γοητευτική  πλοκή, η γεμάτη  μυστήριο και ανατροπές, οι χαρακτήρες και η μεταξύ τους διασύνδεση, συναρπάζουν και γοητεύουν. Όλα είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή.  Και όλα καθορίζονται τελικά από  το μεγάλο δίλημμα:  μπροστά στην φρίκη του φόνου ενός παιδιού, ποια τιμωρία είναι δίκαιη και ηθική, ποιος μπορεί να γλιτώσει από τον θείο και τον ανθρώπινο νόμο.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, με έναν θίασο έντεκα μεγάλων πρωταγωνιστών και σκηνικά και κοστούμια που εντυπωσιάζουν.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Σόλων Τσούνης, Έρρικα Μπίγιου, Λευτέρης Ζαμπετάκης και η Μάρω Κοντού.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε στο συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι, «ΕΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS», το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σε ένα μοναδικό θεατρικό ραντεβού με τον ΔΡΟΜΟ 89,8!

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!