Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, Αναστάσιος Ράμμος, μας παρουσιάζει μία μοναδική επανεκτέλεση του «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω», των Πυξ Λαξ. Ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια κυκλοφορεί, ξανά, μαζί με ένα music video με vintage διάθεση, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Γρηγορακάκη.

View this post on Instagram

Είναι τιμή για μένα που οι Πυξ Λαξ μου εμπιστεύτηκαν ένα από τα θρυλικά κι αγαπημένα τραγούδια τους και τους ευχαριστώ γι’ αυτό! Ανυπομωνω να το μοιραστώ μαζί σας! Επίσημη πρεμιέρα στις 13/4, 12:00 από την @panik_entertainment_group Ευχαριστώ πολύ τον @garsenakos που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα. Ευχαριστώ την ομάδα μου @arcade.music @pavlosmanolis @diveno @gabyvox Όλα τα παιδιά της οικογένειας της panik records Και έναν άνθρωπο που αγαπώ ιδιαίτερα @nikostagis. #pixlax #panikrecords #arcade #tamatiaths Παραγωγή: @arcade.music Σκηνοθεσία: @grigorakakis_kostas

A post shared by Anastasios Rammos (@a_rammos) on

Το τραγούδι «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω» ερμήνευσε για πρώτη φορά ,το 1994, ο Νίκος Νομικός, ενώ ο αείμνηστος Μάνος Ξυδούς έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε συνεργασία με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα.

Ο Αναστάσιος Ράμμος επαναφέρει στο σήμερα, με το δικό του τρόπο, ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια!

Ακούστε το εδώ: