Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος  αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor κι όχι μετά από διαδικασία αποχώρησης. Πλέον, βρίσκεται στην Ελλάδα και μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town μιλάει ανοιχτά για το reality επιβίωσης και για όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια παραμονής του σ’ αυτό.

Πιο συγκεκριμένα,  ο πρώην Μαχητής ποζάρει ημίγυμνος  στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού και προχωράει σε αποκαλύψεις για τον πρώην φίλο του, Νικόλα Αγόρου. 

“Με τον Νικόλα είχαμε έρθει κοντά, τον στήριξα, δεν το παίρνω πίσω που στήριξα κάποιον. Ωστόσο, για μένα, όταν έχουμε πει πέντε πράγματα, έχουμε έρθει κοντά, έχουμε δώσει κάποιες υποσχέσεις, τύπου ότι όταν βγούμε θα είμαστε φίλοι, μου έχεις ανοιχτεί, σου έχω ανοιχτεί, όταν θα σε κοιτάζω στα μάτια και σε ρωτήσω κάτι, θέλω να μου πεις την αλήθεια και για κάτι ασήμαντο ακόμη. Αυτός ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον Νικόλα: μου είπε ψέματα, δεν έχω πει τον λόγο γιατί, σου είπα, μας δεσμεύει ένα συμβόλαιο. Αλλά μου είπε ψέματα και με πλήγωσε, γιατί είχα δεθεί μαζί του», δήλωσε χαρακτιριστικά μιλώντας για τη σχέση του με τον Νικόλα Αγόρου.

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης του reality προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, λέγοντας: «Συνέβαιναν πράγματα off camera, ενώ μπροστά στην κάμερα ήταν θέατρο του παραλόγου. Όταν ερχόταν η κάμερα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από πίσω πέφτανε κλωτσιές, εντός εισαγωγικών”. 

Όσον αφορά στα όσα έζησε στο παιχνίδι; “Είμαι 37 χρόνων, έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν περίμενα ότι ακόμη υπάρχουν συμπεριφορές που μπορούν να με σοκάρουν”, δήλωσε το μοντέλο.