Ο STAN είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών του. «Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Ο STAN μετρά αντίστροφα για τη νέα επιτυχία του.

Έπειτα από τον τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «11:11» και επιτυχίες όπως το  «Και ζηλεύω που σ’ έχει», αλλά και το «Τώρα λείπω» και το «Χτύπα» που έφτασαν στις κορυφαίες θέσεις των charts, ο STAN άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο.

«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», πρόσταξε στο προηγούμενο και ομότιτλο τραγούδι του, το οποίο συνάντησε πρόσφορο έδαφος στις ραδιοφωνικές συχνότητες και έχει εμφανιστεί ανάμεσα στις είκοσι μεγαλύτερες επιτυχίες της χώρας, όπως αποτυπώνονται στο ελληνικό Airplay Chart.

Κάθε τραγούδι του STAN γίνεται επιτυχία, αποσπά εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει εξασφαλισμένη μία θέση στο Top 20 του επίσημου Airplay Chart.

Ο STAN έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του και ως δημιουργός, υπογράφοντας είτε μόνος είτε με τους μόνιμους συνεργάτες του, την Icon Music, τραγούδια για διάσημους καλλιτέχνες όπως ο  Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Πέτρος Ιακωβίδης, αλλά και για ανερχόμενους τραγουδιστές.