Αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει οριστικά τις συναυλίες της περιοδείας της Joanne World Tour (μία από τις πιο κερδοφόρες) λόγω των έντονων πόνων, η Lady Gaga κάνει ό, τι μπορεί για να επιστρέψει και πάλι στα stage και σε μια φυσιολογική ζωή.

Η καταπολέμηση των αφόρητων πόνων όμως που προκαλούνται από την ινομυαλγία που την ταλαιπωρεί χρόνια δεν είναι εύκολη. Όπως αναφέρει το περιοδικό US Weekly, η ανάρρωση της Gaga αποδεικνύεται αρκετά αργή.

Μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια κάνει ό, τι μπορεί για να επιστρέψει υγιής. Τραγουδίστρια φαίνεται πως δοκιμάζει ένα συνδυασμό με βελονισμό και συνεδρίες Reiki, μια πνευματική πρακτική που χρησιμοποιείται ως εναλλακτική θεραπεία για τη θεραπεία σωματικών, συναισθηματικών και ψυχικών παθήσεων.

«Δοκιμάζει οτιδήποτε για να απαλλαγεί από τους πόνους», ανέφερε η ανώνυμη πηγή στο US Weekly, «έχει δρόμο ακόμα για αν νιώσει καλύτερα».

Η ινομυαλγία είναι μία διαταραχή η οποία χαρακτηρίζεται από χρόνιο διάχυτο πόνο που συνοδεύεται από προβλήματα κούρασης, ύπνου, μνήμης και διάθεσης. H Lady Gaga αποκάλυψε πως πάσχει από αυτή την ασθένεια μέσα από το ντοκιμαντέρ «Lady Gaga: Five Foot Two» που προβλήθηκε στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ : www.hit-channel.com