Πολλοί είναι αυτοί που ονειρεύονται να βρεθούν στο δημοφιλές φεστιβάλ “Tomorrowland” και φέτος δε θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι το Βέλγιο, αλλά μέχρι την Πλατεία Νερού.

Το “UNITE with Tomorrowland” δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να «βουτήξουν» σε έναν μαγικό κόσμο που θα περιλαμβάνει DJ line-up επί σκηνής και φυσικά ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο. Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Μάλτα και η Πορτογαλία αποτελούν χώρες προορισμού των «βαγονιών» του Amicorum Spectaculum.

«Χτίσιμο γεφυρών μεταξύ Βελγίου και του υπόλοιπου κόσμου σε ζωντανή σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, εγχώριοι και διεθνείς Djs Live στη σκηνή του UNITE και μοναδική, μαγική ατμόσφαιρα Tomorrowland: Αυτό είναι το UNITE with Tomorrowland, σημειώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε χώρο εμπνευσμένο από την Tomorrowland και οι διοργανωτές δηλώνουν πως: «Δεν είναι απλώς ένα livestream, είναι ένα μοναδικό σόου που σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα»

Η ζωντανή σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο δίνει την ευκαιρία στους «People of Tomorrow» να συνδεθούν με τους επισκέπτες στον «ιερό χώρο» του Βελγίου και αντιστρόφως, όπως αναφέρεται. Το σόου σε όλες τις χώρες UNITE With Tomorrowland θα μεταδοθεί ζωντανά για να δημιουργήσει αίσθηση ενότητας.

Το UNITE with Tomorrowland θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, στις 22 Ιουλίου 2019. H προπώληση ξεκινάει στις 15 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 24 Απριλίου, οπότε και αρχίζει η γενική πώληση.