Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάζονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους και παρουσιάζουν το τραγούδι με τίτλο «Τρυφερότητα», το οποία κατάφερε να φιγουράρει τον τελευταίο καιρό στα Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart. Το συγκεκριμένο τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997 στο άλμπουμ «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή και θεωρείται μία από τις καλύτερες δισκογραφικές στιγμές της δεκαετίας του ’90. 

Τα τελευταία χρόνια η Καίτη Γαρμπή έχει κάνει πολλές επανεκτελέσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες οι οποίες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Τα ντουέτα που προηγήθηκαν του τραγουδιού «Τρυφερότητα», είναι η «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, το «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙSSES. 

Μετά από δυο χρονιές όπου λόγω covid-19 έγιναν πολύ ελάχιστα πράγματα όσο αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο, φέτος το καλοκαίρι επιτέλους κάτι αλλάζει… 

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πληροφορίες και να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις, γιατί ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 και η Καίτη Γαρμπή, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική συναυλία. 

Βρες τον ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ! 

Στον ΔΡΟΜΟ 89,8.