Μια είδηση που αν επαληθευτεί θα αποτελέσει το θέμα του καλοκαιριού έφερε ξανά στην επιφάνεια δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style, το οποίο θέλει τον Μπράντ Πιτ να είναι ξανά ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον!

Η Τζένιφερ και ο Μπραντ χώρισαν πριν από 13 χρόνια όταν ο Πιτ ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με την Αντζελίνα Τζολί στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr and Mrs Smith». Τα χρόνια πέρασαν και χύθηκε πολύ μελάνι από τότε. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζλίνα Τζολί παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά και πριν από δύο χρόνια χώρισαν με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Η Τζένιφερ Άνιστον από την πλευρά της προσπάθησε να βρει την ευτυχία στην αγκαλιά άλλων ανδρών αλλά δεν τα κατάφερε καθώς παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού και πέρυσι χώρισαν.

Από τη στιγμή που η Τζεν και ο Πιτ χώρισαν και είναι ελεύθεροι και ωραίοι οι φήμες περί επανασύνδεσης φούντωσαν. Άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού λένε πώς ποτέ δεν ξεπέρασε τον Πιτ. Κάτι αντίστοιχο ακούγεται και από το περιβάλλον του Πιτ καθώς λένε πως η Τζεν είναι η γυναίκα της ζωής του. 

Πάντως στο δημοσίευμά του το Life & Style επιμένει πως οι δυο τους είναι και πάλι ζαυγάρι και μάλιστα με την συγκατάθεση των γονιών του Μπραντ Πιτ οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παντρευτεί ξανά την Άνιστον.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους μετά από 13 χρόνια που είναι χώρια.