Συνηθίζεται στα διαζύγια, με το που ληφθεί η απόφαση και πόσο μάλλον αφού ανακοινωθεί, ο ένας από τους δύο πρώην συζύγους να εγκαταλείπει την μέχρι τότε κοινή εστία… Αυτό όμως δεν ήταν ένα πρόβλημα που απασχόλησε την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού, καθώς στην δική τους περίπτωση, απλώς χώρισαν στα δύο την τεράστια έπαυλη που μέχρι πρότινος ήταν το σπίτι τους, στο Μπελ Ερ του Λος Αντζελες.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η τεράστια πολυτελής έπαυλη, ανακαινισμένη μόλις το 2015, αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού, μπορεί άνετα να χωρέσει και τους δυο και τις αγαπημένες τους συνήθειες. Έτσι ο «διακανονισμός», μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και οι δρόμοι τους να χωρίσουν οριστικά, έγινε σχετικά εύκολα, με την Τζένιφερ να κρατά την δυτική πτέρυγα, που περιλαμβάνει την τεράστια γκαρνταρόμπα, και τον Τζάστιν την ανατολική, όπου βρίσκεται και το γκαράζ για τα τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα κι άλλες τόσες μηχανές που διαθέτει. 
Η έπαυλη, που κοστολογείται αξίας 21 εκατ. δολαρίων, είναι πλέον χωρισμένη στα δύο, λένε πηγές που γνωρίζουν το ζευγάρι και ο κάθε πρώην σύζυγος έχει την δική του κρεβατοκάμαρα και το δικό του υπερπολυτελές μπάνιο. Ο Θερού πήρε ακόμα το «σπιτάκι του κήπου», που είχε άλλωστε μετατρέψει σε «αντρική σπηλιά», ενώ η Τζένιφερ είναι πανευτυχής που μπόρεσε να διατηρήσει την πλούσια – πάρα πολύ πλούσια – γκαρνταρόμπα της στο πρόσφατα ανακαινισμένο «ολόκληρο διαμέρισμα» 185 τετραγωνικών μέτρων, που η ίδια είχε επιμεληθεί για αυτό το σκοπό – με κόστος μάλιστα περί τα 60.000 δολάρια.   
Η έπαυλη έχει θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό και βρίσκεται δίπλα στο «ακριβότερο σπίτι του κόσμου», που αξίζει 500 εκατ. δολάρια.