Η Bebe Rexha αποκάλυψε, μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, ότι πάσχει από διπολική διαταραχή!

Με μια σειρά από δημοσιεύσεις, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους φανς της, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και έχει αποτελέσει εμπόδιο για τη δουλειά της στο παρελθόν.

“Για πολύ καιρό, δεν καταλάβαινα γιατί αισθανόμουν τόσο άρρωστη, γιατί αισθανόμουν τόσο χάλια και ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι μου ή να μην είμαι με ανθρώπους γύρω μου και γιατί από την άλλη ήμουν τόσο στα πάνω μου, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να σταματήσω να δουλεύω ή να γράφω μουσική. Τώρα ξέρω γιατί.” έγραψε στους περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της.

Σε ένα δεύτερο tweet έγραψε: “Είμαι διπολική και δεν ντρέπομαι πια, αυτό είναι όλο”.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείς “από τον αριθμό στη ζυγαριά”, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα έχεις και σε ποια θέση βρίσκεσαι στα charts.

“Δεν θέλω να παγιδευτώ στη ζωή μου.. έτσι απλά ήθελα να σας πω ευχαριστώ! Σας αγαπώ πάρα πολύ, και ελπίζω να με αποδεχτείτε όπως είμαι, δεν θέλω να λυπάστε για μένα, απλά θέλω να με αποδεχτείτε. Αυτό μόνο. Σας αγαπώ.”: είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια στους followers.