Ο «κακός χαμός» έγινε σε πάρτι που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της fashion week του Harper’s Bazaar με τίτλο «Icons».

Όπως μπορεί κανείς να δει από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η ράπερ Cardi Β επιτέθηκε στη συνάδελφό της Nicki Minaj στο «κόκκινο χαλί» με σκοπό να την ξυλοκοπήσει και ο μόνος λόγος που οι δύο γυναίκες δεν κατέληξαν στο… νοσοκομείο, είναι η άμεση παρέμβαση των σεκιουριτάδων που έσπευσαν να τις χωρίσουν!

Οι δύο γυναίκες, τις οποίες χωρίζει μια μακρόχρονη κόντρα, συναντήθηκαν κατά την άφιξή τους στο πάρτι και αμέσως το κλίμα έγινε… εκρηκτικό. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο καυγάς ξεκίνησε από την Cardi B που κινήθηκε εναντίον της Minaj, απειλώντας την. Η Nicki φυσικά αντέδρασε ανταποδίδοντας τα ίσα και σύντομα οι γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί.

Μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό αναφέρουν ότι μετά τον καυγά στο «κόκκινο χαλί» βρισκόταν μια τεράστια τούφα από ξεριζωμένα μαλλιά αλλά και ένα κομμάτι από το φόρεμα της Cardi B, που σκίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Για του λόγου το αληθές, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει την Cardi B να αποχωρεί από την εκδήλωση με σκισμένη τουαλέτα και εκτεθειμένα τα οπίσθιά της!

Ο λόγος της πρόσφατης σύγκρουσης των δύο γυναικών παραμένει συγκεχυμένος. Οι γοητευτικές ράπερ εξάλλου ανταλλάσσουν «μπηχτές» η μία εναντίον της άλλης μέσα από τα τραγούδια τους από το 2017.