Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, όμως έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει γι’ αυτή!
Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018 θεωρείται μία από πιο αξιοσημείωτες του διαγωνισμού, με το “Fuego” να σαρώνει τα charts και να αποκτά εκατομμύρια views στο YouTube. Το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.
Ένα χρόνο μετά, η Ελένη Φουρέιρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision για μία guest εμφάνιση. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ, στον τελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, στις 18 Μαίου. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, θα βρεθεί στο stage με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το “Dancing Lasha Tumbai”, το τραγούδι με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.
Στο μεταξύ, η διεθνής καριέρα για την Ελένη Φουρέιρα συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό το Παρίσι και την προετοιμασία του international album της!