Μία σημαντική και συγκινητική στιγμή στην πολυετή καριέρα του έζησε ο Αντώνης Ρέμος τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στη μουσική από το σερβικό Karić Foundation.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να παραλάβει την τιμητική διάκριση που του απονεμήθηκε ως αναγνώριση του ταλέντου του και για τη συμβολή του στο να έρθουν κοντά οι λαοί της Ελλάδας και της Σερβίας μέσα από τη μουσική.

Το ίδρυμα Karić είναι ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της γειτονικής χώρας, που σκοπό έχει την προώθηση των γραμμάτων και των τεχνών και θεωρείται εφάμιλλο με τη σουηδική ακαδημία των Νόμπελ.

«Νιώθω ευλογημένος που βραβεύτηκα από το Karic Foundation. Βελιγράδι, σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία», έγραψε στα social media ο Αντώνης Ρέμος, αναρτώντας φωτογραφία του από τη βράβευση.

Τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και στη Σερβία, ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες που έγιναν sold out και πολλά κομμάτια του έχουν διασκευαστεί στα σερβικά.