Σε μία μοναδική βραδιά, ο Ηλίας Βρεττός παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του άλμπουμ του «Σωστό Μου Λάθος»!  Ο αγαπητός τραγουδιστής γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του οικογένεια και θαυμαστές, το βράδυ της Δευτέρας στο κατάμεστο «Nalu».

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Χαμογελαστός και συγκινημένος, ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρεία, τους συντελεστές του δίσκου και το κοινό, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς και τον αδερφό του.

Η απονομή ολοκληρώθηκε με ένα special live, στο οποίο ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσε τις δέκα μεγαλύτερες επιτυχίες του πλατινένιου δίσκου.

Το άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια, επιτυχημένων δημιουργών, που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Επί σειρά εβδομάδων ήταν στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts και του chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, ενώ τα τραγούδια του βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του airplay chart και σαρώνουν» στο YouTube με εκατομμύρια προβολές.