Οι Glacial, το μουσικό ντουέτο του γνωστού παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής Γιώργου Λαιμού και του σαξοφωνίστα conceptual artist Ilan Manouach, μετά την επιτυχία του πρώτου τους album που κυκλοφόρησε το 2012, υπογράφουν το νέο album της σειράς μουσικών έργων «Hôtel Costes Presents …», σε ήχους ηλεκτρονικής και τζαζ μουσικής.

Το ‘Den Ime Ego’ feat. Γιώργος Μαζωνάκης είναι το κύριο single του album, μια απροσδόκητη και συναρπαστική συνεργασία των Glacial με τον αυθεντικό ερμηνευτή, στην οποία κυριαρχούν η κινηματογραφική σύνθεση καθοδηγούμενη, από lo-fi ντραμς ρυθμούς και αέρινους τόνους σαξόφωνου με πρωταγωνιστή τη σπάνια χροιά του Γιώργου Μαζωνάκη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό. Για το τραγούδι αυτό, οι Glacial ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον συνθέτη Κάρολο Μαυρογένη, ενώ τους ενδοσκοπικούς στίχους υπογράφει η στιχουργός, συγγραφέας και ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη.

Για τους Glacial, η συνεργασία με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη ήταν ο ιδανικός τρόπος για να δοκιμαστούν σε κάτι νέο, καθώς οι μουσικές παραγωγές τους ήταν κυρίως ορχηστρικές, χωρίς τη συμμετοχή τραγουδιστή. Είναι πεπεισμένοι ότι η διαχρονική και ξεχωριστή φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος μετρά πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ταιριάζει άψογα στον ήχο τους και ότι η καλλιτεχνική τόλμη του θα αγκαλιάσει και θα απογειώσει το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής.