Την αγάπη του κόσμου και τις καλύτερες κριτικές, έχει κερδίσει, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες κυκλοφορίας, η μουσική «Απορία» του Βασίλη Δήμα και της Τζένης Γεωργιάδη.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, πιστεύοντάς την, από την πρώτη στιγμή, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», για να κάνουν μαζί, ένα μοναδικό ντουέτο. Σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, το «Η Απορία μου», αποτελεί ένα αισιόδοξο ρυθμικό κομμάτι, που σε ενορχήστρωση του Αντρέα Γιατράκου, σε ανεβάζει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.

Η Τζένη Γεωργιάδη, μία πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια, που έχει ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο και διαφορετικό στιλ της, και φέροντας, σημαντικά τραγούδια στο βιογραφικό της, με την υπογραφή του Στέφανου Κορκολή, της Ρεβέκκας Ρούσση κα του Κωστή Μηλιωτάκη, έδωσε την έμπνευση στον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα, να «γεννήσει», ένα ξεχωριστό τραγούδι για τους δυο τους.

Η χημεία τους ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, κάτι που φαίνεται και στο βίντεοκλίπ που συνοδεύει το ντουέτο τους, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, και άκρως τρυφερό, αφού ο Βασίλης Δήμας, την αγκαλιάζει στο τέλος του βιντεοκλίπ, με πολύ αγάπη και στοργή, όπως  αρμόζει σε ένα νέο ταλαντούχο παιδί!