Οι auditions του φετινού GNTM «άνοιξαν της πόρτες τους» για να υποδεχθούν τους νέους παίκτες του reality μόδας, που θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και να διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο. Με την προσθήκη των αγοριών, στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού, η είσοδος στο σπίτι φαίνεται να γίνεται ακόμα δυσκολότερη, αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η κριτική επιτροπή έδειξε τον ενθουσιασμό της. Ο 24χρονος υποψήφιος, Δημήτρης Κοκονάκης, εντυπωσίασε τους κριτές τόσο με το λαμπερό του χαμόγελο, την ομορφιά και το γυμνασμένο σώμα, όσο και με την προσωπικότητά του.

Ο Δημήτρης κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανία, είναι γυμναστής, ενώ ασχολείται επαγγελματικά και με το modelling. Όντας μικρότερος είχε εργαστεί στο βουλκανιζατέρ που διατηρεί ο πατέρας του, για να μαζέψει χρήματα και να σπουδάσει personal training. Το μοντέλο έχει ύψος 1,90 και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως εύζωνας στην προεδρική φρουρά, γεγονός που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.  

Η κριτική επιτροπή, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε τέσσερα «Ναι» στο νεαρό Δημήτρη, που πέρασε στην επόμενη φάση. Τον ενθουσιασμό του εξέφρασε και ο coach Γιώργος Καράβας, ο οποίος μόλις τον αντίκρισε είπε:

«Είσαι κουκλος. Μοντελάρα. Έχεις τα φόντα για να πρωταγωνιστήσεις εδώ μέσα».  

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

When in #quarantine

A post shared by @ kokonakis_dimitris on

View this post on Instagram

beach bum #summernights

A post shared by @ kokonakis_dimitris on