Ο τρίτος κύκλος του Greeces Next Top Model έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του Star Channel.

Με διαφοροποιήσεις  επέστρεψε το reality μόδας, καθώς το τίτλο διεκδικούν πλέον και αγόρια. Τροποποιήσεις, όμως, είδαμε και στην κριτική επιτροπή, αφού στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρίσκεται πλέον Ζενεβιέβ Μαζάρι, ενώ τη θέση του coach πήρε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Γιώργος Καράβας, που έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές και οίκους μόδας.

Στην έναρξη του επεισοδίου οι κριτές ανακοίνωσαν αλλαγές ως προς τη διαδικασία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

«Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk. Τι σημαίνει αυτό; Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα, ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στιλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp».

Εκτός από το golden pass, δηλαδή το «εισιτήριο» που στέλνει έναν από τους παίκτες κατευθείαν στο σπίτι του GNTM, πλέον κάθε κριτής έχει στην διάθεσή του και μία wild card. Η νέα αυτή αλλαγή δίνει σε κάποιον ή κάποια τη δυνατότητα, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η αρχική απόφαση των κριτών ήταν αρνητική.  

Από το χθεσινό επεισόδιο ξεχώρισαν ο δεκαεννιάχρονος  Ανδρέας, που εντυπωσίασε τον Γιώργο Καράβα με την άψογη εμφάνισή του, η επίμονη Νικολέτα, που κέρδισε την πρώτη wild card, o ακομπλεξάριστος Κώστας, που περπάτησε πάνω σε δεκαπεντάποντα τακούνια αλλά και ο πρώην Εύζωνας Δημήτρης, που ενθουσίασε ιδιαίτερα τον Άγγελο Μπράτη.  

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε σε ρόλο έκπληξη την Ειρήνη Ερμίδου, που συμμετείχε στο πρώτο GNTM, ενώ νέοι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή, για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την φάση των bootcamp.