Πριν από κάποιες μέρες η Ελεονόρα Μελέτη ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram δείχνοντάς μας το μακιγιάζ της, ενώ την εν λόγω φωτογραφία συνόδευε το παρακάτω μήνυμα.

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για να σας προετοιμάσω με έναν πρόλογο για ένα βίντεο που έρχεται, ( όταν καταφέρω να καταλάβω πως λειτουργεί το μοντάζ). Στο βίντεο αυτό λοιπόν θα δείτε να κάνω βήμα βήμα το μακιγιάζ που βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία. Όχι γιατί ευελπιστώ να γίνω beauty editor ή influencer ή όλα αυτά της μοδος, αλλά γιατί είχα βάλει ένα στοίχημα, το οποίο κ κερδίζω ανεβάζοντας τη φωτό κ το βίντεο. Διότι δεχτηκα πρόκληση κύριες κ κύριοι κ ξέρετε πως τις αγαπώ. Είχα ένα γάμο που λέτε στο Βόλο, εχθές, κ στη κουβέντα με μια φίλη είπα πως θα πάω να αγοράσω κανένα «βαφτικο» για να βάφτω… κ η φίλη έβαλε τα γέλια κ μου λέει σιγά μη ξέρεις να βάφεσαι εσυ, ενώ χαρακτήρισε κ «αστείο» το θέαμα μου να ψωνίζω κραγιόν κ κορεκτορες. Ε λοιπόν τα ψώνισα όλα, κ βάφτηκα, κ εχω κ απόδειξη το βίντεο, αλλά ξεκινάω με το αποτέλεσμα έτσι για την ανατροπή. Το στοίχημα ήταν δωρο ένα ολοήμερο spa… για το οποίο κ προετοιμάζομαι.»

View this post on Instagram

Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για να σας προετοιμάσω με έναν πρόλογο για ένα βίντεο που έρχεται, ( όταν καταφέρω να καταλάβω πως λειτουργεί το μοντάζ). Στο βίντεο αυτό λοιπόν θα δείτε να κάνω βήμα βήμα το μακιγιάζ που βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία. Όχι γιατί ευελπιστώ να γίνω beauty editor ή influencer ή όλα αυτά της μοδος, αλλά γιατί είχα βάλει ένα στοίχημα, το οποίο κ κερδίζω ανεβάζοντας τη φωτό κ το βίντεο. Διότι δεχτηκα πρόκληση κύριες κ κύριοι κ ξέρετε πως τις αγαπώ. Είχα ένα γάμο που λέτε στο Βόλο, εχθές, κ στη κουβέντα με μια φίλη είπα πως θα πάω να αγοράσω κανένα «βαφτικο» για να βάφτω… κ η φίλη έβαλε τα γέλια κ μου λέει σιγά μη ξέρεις να βάφεσαι εσυ, ενώ χαρακτήρισε κ «αστείο» το θέαμα μου να ψωνίζω κραγιόν κ κορεκτορες. Ε λοιπόν τα ψώνισα όλα, κ βάφτηκα, κ εχω κ απόδειξη το βίντεο, αλλά ξεκινάω με το αποτέλεσμα έτσι για την ανατροπή. Το στοίχημα ήταν δωρο ένα ολοήμερο spa… για το οποίο κ προετοιμάζομαι. Να ζήσουν τα παιδιά (@nasia_emm ) κ στα δικά σας οι ελεύθερες! #homemade #makeup #ididitmyself #ibet

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποδεχόμενη την πρόκληση, να δείξει τη διαδικασία που ακολουθεί για να δημιουργήσει το μακιγιάζ της, επανήλθε με νέα ανάρτηση – tutorial. Η Ελεωνόρα έδειξε βήμα – βήμα στους followers πως κάνει το «homemade» μακιγιάζ της!

Δείτε παρακάτω το video που δημοσίευσε η Ελεωνόρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

Το έταξα κ νατο! Δυο ποστ πριν εξήγησα για ποιο λόγο ανεβάζω αυτό το βίντεο! Ήθελα να βάλω κ μουσική αλλα μέχρι να το μονταρω το app μου είχε κάψει τον εγκέφαλο, κ δεν άντεχα να βρω πως κουμπώνει κ η μουσική γι αυτό το βλέπετε χωρίς ήχο. Αλλά τι πειράζει. Σημασία έχει πως το μακιγιάζ μπορούμε να το κάνουμε μονες, ακόμα κ όσες από επιλογή δεν το εντάσσουμε στην καθημερινότητα μας! Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε απεριποίητες, λιγότερο «γυναίκες», αντρογυναικες , «τσολιάδες», «νταλίκες»( ναι! Μου τα έχουν πει κ γράψει κ αυτα) ουτε σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει! Κ μας ενδιαφέρει κ μας αφορά κ άποψη έχουμε κ μια χαρά βαφομαστε, όταν αν κ εφόσον το θελήσουμε! Σίγουρα έχω κλέψει μυστικά από @panoskallitsis κ @thanosvogiatzis, αλλά για την ιστορία να σας πω πως από τα 17 μέχρι τα 24 είχα την πιο τέλεια συλλογή καλλυντικών κ βαφόμουνα σχεδόν σαν επαγγελματίας. Μετά, με τα χρονια συνειδητοποίησα πως η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό, πολυδιάστατο κ ταυτόχρονα … απλό. Κ αφεθηκα. Στην λιγότερο επιτηδευμένη εικόνα κ περισσότερο στον αέρα, την αύρα κ την ενέργεια τη δικιά μου, των ανθρώπων κ των πραγματων γύρω μου. Καλό απόγευμα! #makeup #tomakeupornottomakeup #myway #ibet #beyou

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on